Route aanmelden Rijk van Nijmegen of regio Arnhem

Het Rijk van Nijmegen en de regio Arnhem zijn populaire bestemmingen voor wandelaars en fietsers. Er zijn dan ook overal prachtige routes te vinden! Wij plaatsen graag alle mooie routes op onze bezoekerswebsites, om een zo compleet mogelijk route-aanbod te bieden. Jij kan ons daarbij helpen! Ken of maak je een mooie route die nog niet op onze websites staat maar het benoemen waard is? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Zo help je ons aan de benodigde informatie en dan zetten wij de route zo spoedig mogelijk online. Kom je er niet uit? Mail dan naar marketing@toerismevan.nl.

Route aanmelden

Via onderstaand formulier kun je de route aanmelden. Wij controleren deze route en als hij voldoet aan de plaatsingsvoorwaarden, dan plaatsen wij hem online.

 • Toegestane bestandstypen: gpx, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Een GPX bestand is het GPS bestand voor een route. Dit bestand hebben wij nodig om de route goed in ons systeem te krijgen. Is er nog geen GPX bestand beschikbaar, lees dan hier hoe je er een maakt: https://www.triathlon365.nl/een-gpx-bestand-maken-vanaf-google-maps/
 • Lukt het uploaden hierboven niet? Voeg dan hieronder de wetransfer link van het GPX bestand in.
 • Geef hier het aantal kilometer op. Bijvoorbeeld: 2,1km of 11,8km.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
   Met het uploaden van beeld(en) geef je ons toestemming om deze foto's op onze website te plaatsen.
  • Vul hier minimaal 300 woorden in. Achtergrondinformatie over de route, eventueel benoemen van bezienswaardigheden, leuke plekken, noemenswaardige dingen onderweg, welke soorten landschap, geschiedenis etc.
   Zo ja, geef bij 'anders' aan hoe die bewegwijzering eruit ziet.
  • Een voorbeeld van een verbonden route: https://www.visitnijmegen.com/routes/3639911803/heerlijkheden-van-overasselt-groene-route
  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Op dit e-mailadres laten wij je weten als je route online geplaatst is. Het e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

  Volg ons via LinkedIn