Nieuws

Veluwe thuisblijftips op jouw website

Heel Nederland zit thuis en moet zich opeens zien te vermaken met wat er daar voorhanden is. Daarom hebben wij op onze bezoekerswebsites niet de eropuit tips die je van ons gewend bent, maar thuisblijftips. Ook vanaf je bank kun je de Veluwe beleven! Van de UITagenda maken we tot 1 juni een Thuisagenda! We hebben een inspiratiepagina opgezet met activiteiten die onze regio’s – ook in deze tijd – te bieden hebben.

We helpen je graag om je bezoekers te blijven inspireren en stellen onze content voor jou beschikbaar. Laat je bezoekers zien wat er op dit moment te doen is op de Veluwe zonder op pad te hoeven. Onderstaande widget, met daarin ons Veluwe doeboek, kwartet, memory en andere thuisblijftips plaats je gemakkelijk op je eigen website.  

Hoe plaats ik een widget op de website?
De widget kan gemakkelijk via een iframe op jouw website geplaatst worden. Deze code kun je op de website plaatsen:

<iframe src=”https://widget.visitveluwe.nl/?type=event&tag=thuisblijftips&marker=uitgelicht” width=”1200″ height=”815″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Wat is een iframe?
Een iFrame is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen en dus op jouw website kan plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een YouTube video dat je graag op jouw website wilt plaatsen. De code die je in dat geval toevoegt, zit in een iFrame. Dit geldt hetzelfde voor deze widget.

Hoe plaats ik het iframe?
Bovenstaande code kun je in de iframe code plaatsen en in de content van je website plakken (sommige websites hebben hier speciale opties voor, andere plaats in je in de code).Vaak kan jouw webpartij hier goed bij helpen. Lukt het niet, laat het ons dan even weten.

De iframe wordt automatisch geüpload aan de hand van alle beschikbare data uit onze toeristische database en de getoonde informatie is dus altijd up to date!

Vraag je thuisblijfwidget nu aan via marketing@toerismevan.nl.

Gerelateerde berichten

  • Lancering Veluwse Hanzestories – Een tijdreis op de fiets en te voet
    Nieuws

    Lancering Veluwse Hanzestories – Een tijdreis op de fiets en te voet

  • Nieuwe drukwerken in 2024
    Nieuws

    Nieuwe drukwerken in 2024

  • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
    Nieuws

    Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’