Nieuws

Resultaten themacampagne ‘Zomers genieten op de Veluwe’

Op de waterrijke Veluwe bruist het altijd! Kom optimaal genieten van deze zomer.
Een campagne gericht op de Harmoniezoekers waarin de vooral de randen van de Veluwe centraal stonden.

Campagne
Het doel van de campagne was om de doelgroep Harmoniezoekers kennis te laten maken met het aanbod wat de Veluwe te bieden heeft. Via verschillende kanalen zijn ze benaderd met de content. Naast de inzet van de eigen kanalen van Visit Veluwe, zoals de website en social media, zijn ook de platformen van Viva, Flair en Buitenleven ingezet.

Resultaten
Met een totaal bereik van ruim een half miljoen personen heeft de campagne goede resultaten bereikt! Vooral het bezoek op de campagnepagina is ver boven verwachting.

Viva.nl en Flair.nl
Op de websites van de bekende merken Viva en Flair heeft een inspirerend artikel gestaan. Het bezoek naar de artikelen is extra aangejaagd via de Facebook kanalen van de titels. Dat heeft geresulteerd in ruim 8.500 mensen die de artikelen gelezen hebben en een bereik op social van bijna 70.000.

Buitenleven
Speciaal voor Voorst is er extra media ingekocht om de IJsselvallei onder de aandacht te brengen. Een speciaal artikel op visitveluwe.nl (incl promotie op social media) en in het tijdschrift Buitenleven heeft voor ruim 240.000 extra bereik gezorgd.

Recreatiekrant Veluwe
In de recreatiekrant is een paginagroot artikel verschenen met tips voor in de zomer. De krant bereikt 100.000 bezoekers en inwoners op de Veluwe.

Social media
Ook op social media is er veel aandacht besteed aan de campagne. Dit heeft een totaal bereik van ruim 76.000 opgeleverd. Er zijn verschillende artikelen gepromoot voor het aanjagen van traffic naar de campagnepagina.

 

Bekijk de volledige evaluatie van deze campagne hier.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!

Gerelateerde berichten

  • Lancering Veluwse Hanzestories – Een tijdreis op de fiets en te voet
    Nieuws

    Lancering Veluwse Hanzestories – Een tijdreis op de fiets en te voet

  • Nieuwe drukwerken in 2024
    Nieuws

    Nieuwe drukwerken in 2024

  • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
    Nieuws

    Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’