Tips & Tricks

Nieuwe e-training ‘Macht en pracht in de Gelderse streken’

Leer alle ins en outs over de Gelderse kastelen, buitenplaatsen en landgoederen in de nieuwe online training op regioambassadeur.nl! Met mooie video’s, inspirerende verhalen en prachtige foto’s worden Gelderse kastelen aan de regioambassadeurs voorgesteld, zodat ze bezoekers aan onze regio kunnen helpen met tips op maat voor een kasteelbezoek.

De training bestaat uit de drie thema’s ‘beroemde gasten en bewoners’, ‘bijzondere interieurs en kunstcollecties’ en ‘parken en tuinen’. Binnen die thema’s komen er 32 kastelen aan bod, verdeeld over vier Gelderse streken: de regio Arnhem Nijmegen, de Achterhoek, het Rivierenland en de Veluwe. Na het afronden van de training kan elke gast passend geadviseerd worden over een bijzondere bezoek aan de kasteelmusea, mooie landgoederen en kasteelrestaurants & -hotels.

De training is gemaakt door RBT KAN / VisitVeluwe in samenwerking met de Stichting Kastelen Buitenplaatsen en Landgoederen. Alle 1.800 cursisten zijn deze week uitgenodigd om aan de cursus te starten, maar ook geïnteresseerden kunnen deelnemen na het aanmaken van een account op regioambassadeurs.nl. Neem vooral zelf een kijkje!

De ontwikkeling van deze training is mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Prins Bernard Cultuurfonds en verschillende gemeenten in Gelderland.

Erwin Akkerman

Projectmanager

In mijn functie als projectmanager zoek ik steeds weer nieuwe kansen om de regio sterker op de kaart te zetten. Ik luister graag naar de wensen en behoeften van ondernemers en overheden. En bouw graag met elkaar aan mooie, nieuwe producten. Heldere doelen, zakelijke werkafspraken en gedegen planningen zijn voor mij basisvoorwaarden voor de uitvoering van mijn werk.

Gerelateerde berichten

  • Behind the scenes bij een Instameet

  • De CO2 voetafdruk van je onderneming verlagen? Hier 8 tips:

    De CO2 voetafdruk van je onderneming verlagen? Hier 8 tips:

  • Hoe zorg je voor meer interactie op social media?
    Tips & Tricks

    Hoe zorg je voor meer interactie op social media?