Informeer uw gasten nog beter over het fietsknooppuntennetwerk!

Ondernemers die hun gasten nog beter willen informeren over de mogelijkheden van het  fietsknooppuntennetwerk kunnen via het Routebureau Veluwe een eigen informatiepaneel of bewegwijzering van- en naar het dichtstbijzijnde knooppunt aanvragen.

Op het paneel staat een kaart van de omgeving met daarop de knooppunten, maar bijvoorbeeld ook uitleg over het gebruik van het knooppuntensysteem. Meer informatie kan worden opgevraagd door een mailtje te sturen aan: info@routesopdeveluwe.nl.

Over het fietsknooppuntennetwerk Veluwe

Het fietsknooppuntennetwerk Veluwe is een gezamenlijk project van twintig gemeenten: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Brummen, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renkum, Rheden, Rozendaal, Voorst en Wageningen. Namens deze gemeenten treedt het Routebureau Veluwe op als beheerder van het netwerk’. Kijk voor meer informatie op: routesopdeveluwe.nl.

Yorick Klein Bruinink

Route marketeer

Routes zijn de verbindende schakel tussen al het moois dat onze regio te bieden heeft. Als Route marketeer sta ik voor praktische producten waarmee bezoekers gemakkelijk op pad kunnen om onze regio in al haar facetten te beleven. Hierbij zet ik in op producten die voor zowel gebruiker als toeristisch ondernemer interessant zijn én dat is niet voor niets: jaarlijks maken Nederlanders ruim 634 miljoen recreatieve fiets- of wandeltochten! Hoe gaaf is het om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen?

Gerelateerde berichten

 • ‘Coronazomer’ trok 15% meer verblijfsgasten dan 2019

  ‘Coronazomer’ trok 15% meer verblijfsgasten dan 2019

 • De impact van corona op toeristische cijfers
  Feiten & Cijfers

  De impact van corona op toeristische cijfers

 • Belangrijkste inzichten uit Continu Zakenreis Onderzoek 2019
  Feiten & Cijfers

  Belangrijkste inzichten uit Continu Zakenreis Onderzoek 2019