Ambassadeurspas aanvragen

Word ambassadeur van de regio!

Jaarlijks geven VisitVeluwe en Visit Arnhem Nijmegen de Ambassadeurspas uit aan frontofficemedewerkers in de regio’s. Als pashouder heb je de mogelijkheid om gedurende het jaar éénmaal kosteloos een bezoek te brengen aan een groot aantal toeristische bedrijven. Het doel van de Ambassadeurspas is dat je je gasten zo optimaal mogelijk kunt informeren over de mogelijkheden en actualiteiten binnen de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe. De Ambassadeurspas is voor medewerkers in de toeristische branche die in contact staan met de bezoeker.

Normaal gesproken krijg je de Ambassadeurspas uitgereikt op de jaarlijkse Ambassadeursdag. Dit jaar kan de Ambassadeursdag vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus helaas niet plaatsvinden. Daarom brengen we dit jaar een speciaal magazine uit vol met inspiratie en informatie over de dagattracties in de regio’s en hun programmering voor 2021.

Dit magazine wordt met iedere aangevraagde pas meegezonden per post en ontvang je voor aanvang van het toeristische seizoen.

De deadline voor het aanvragen van je Ambassadeurspas is 12 maart 2021.

Vraag je Ambassadeurspas voor 2021 aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bekijk hier welke locaties je kunt bezoeken met je Ambassadeurspas

Blijf op de hoogte van het aanbod en ontwikkelingen in de regio via onze online trainingen.

Volg ons

Via LinkedIn