Factsheets Leefstijlvinder

Om de bezoeker een zo goed mogelijke ervaring te bieden in jouw toeristische organisatie, gemeente of regio is het belangrijk om te weten wie je (potentiƫle) bezoeker is en wat hem of haar drijft. Door je bezoeker nog beter te leren kennen kun je er namelijk voor zorgen dat je product, dienst en marketingcommunicatie nog beter is afgestemd op hem of haar.

Voor onze doelgroepsegmentatie maken wij gebruik van de Leefstijlvinder. Speciaal voor jou als organisatie in de toeristische sector hebben we voor iedere leefstijl een factsheet ontwikkeld met daarin handige informatie. In deze factsheets gaan we in op voorbeelden van passend aanbod voor iedere leefstijl, maar geven we ook inzicht in mediavoorkeuren en welk type aanbod die leefstijl zoekt als het om vrije tijd gaat en hoe ze de natuur beleven.

Wil je meer weten over ons Kennisprogramma leefstijlen? Neem dan even contact op met je accountmanager!

Omar van Beek

Business Intelligence Marketeer

Al jaren werk ik in de toerisme & recreatie industrie en de vraag naar data-gedreven inzichten neemt jaarlijks toe. Inzichten die leiden tot betere bedrijfsbeslissingen die ervoor zorgen dat de juiste gast op het juiste moment bereikt wordt. De benodigde data om tot deze inzichten te komen is ook beschikbaar. Het moet echter nog wel op een gebruiksvriendelijke en leesbare manier samengebracht en gepresenteerd worden. Dit is waar ik me dagelijks mee bezig houd.

Gerelateerde berichten

  • Je doelgroep leren kennen met de Leefstijlvinder
    Tips & Tricks

    Je doelgroep leren kennen met de Leefstijlvinder

  • Hoe beleeft jouw doelgroep de natuur?
    Feiten & Cijfers

    Hoe beleeft jouw doelgroep de natuur?