Stage marketing & communicatie

Stage marketing & communicatie

Stage marketing & communicatie (Toeristische opleiding HBO)
Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen | Elst (Gld)

Wie zijn wij?
Met vernieuwende marketingactiviteiten, gastheerschap en kennis zetten wij de regio’s Veluwe,  Arnhem en Nijmegen op de kaart als de bestemming voor de binnen- en buitenlandse bezoeker. Samen met bedrijfsleven en overheden streven we naar bezoekers, die langer verblijven, meer uitgeven en die nog een keer terugkomen. Met de ambitie om het toeristisch marktaandeel van de Veluwe, Regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen in het algemeen – en dat van de diverse deelgebieden in het bijzonder – te vergroten.

Wij steken veel tijd in onderzoek en kennisontwikkeling over marketing en toerisme, voor onszelf, maar vooral voor onze partners. Daarnaast bieden wij onze partners toegang tot een breed netwerk en zorgen we voor collectieve marketingactiviteiten op het gebied van recreatie, (zakelijk) toerisme en cultuur(historie). Nationaal en internationaal promoten we onze regio’s én onze partners. Als grootste regiomarketingorganisatie van Nederland, hebben wij zo’n 45 medewerkers in dienst.

Wat ga jij doen?
Je draait mee op de afdeling marketing waar 13 marketeers elke dag met ambitie en plezier werken om onze regio’s in het beste daglicht te plaatsen en (potentiële) bezoekers te informeren en inspireren. Je gaat onder andere meehelpen campagnes op te zetten. Per jaar zijn er verschillende campagnes met thema’s zoals fietsen, wandelen, cultuur en eten & drinken. Je leert verschillende drukwerken, folders en beursmaterialen te realiseren, bijvoorbeeld een MiniMap over de toeristische toppers binnen een gemeente of een gids met verschillende fietsroutes op de Veluwe. Ook mag je content creëren voor onder andere onze verschillende websites en social media kanalen.

Wanneer?
Op het moment zijn we op zoek naar studenten die in februari kunnen starten met hun stage.

Wat verwachten wij van jou?
Ben jij een HBO student met een toeristische opleiding? Wij zoeken jou als je een proactieve en leergierige werkhouding hebt en jezelf wil ontwikkelen op de volgende competenties:

  • Mondelinge en schriftelijke communicatie;
  • Proactieve werkhouding;
  • Plannen en organiseren;
  • Overzicht houden;
  • Samenwerken met collega’s en partners;
  • Innovatie;
  • Doelgerichtheid;
  • Inlevingsvermogen.

Ben jij enthousiast en wil je graag stage lopen op onze marketing afdeling? Schrijf dan een sollicitatiebrief en stuur dit samen met je cv naar Marjolein van Doorne: m.vandoorne@toerismevan.nl.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn