Secretaresse | 32 uur

Secretaresse | 32 uur

Wie zijn wij?
Met vernieuwende marketingactiviteiten, gastheerschap en kennis zetten wij de regio’s Veluwe, Arnhem en Rijk van Nijmegen op de kaart als de bestemming voor de binnen- en buitenlandse
bezoeker. Samen met bedrijfsleven en overheden streven we naar bezoekers, die langer verblijven, meer uitgeven en die nog een keer terugkomen. Met de ambitie om het toeristisch marktaandeel
van de Veluwe, regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen in het algemeen – en dat van de diverse deelgebieden in het bijzonder – te vergroten.

Wij steken veel tijd in onderzoek en kennisontwikkeling over marketing en toerisme, voor onszelf, maar vooral voor onze partners. Daarnaast bieden wij onze partners toegang tot een breed netwerk en zorgen we voor collectieve marketingactiviteiten op het gebied van recreatie, (zakelijk) toerisme en cultuur(historie). Nationaal en internationaal promoten we onze regio’s én onze partners. Als grootste regiomarketingorganisatie van Nederland, hebben wij zo’n 45 medewerkers in dienst. Voor onze organisatie zijn we per oktober op zoek naar een secretaresse.

Wat ga je doen?
Heb jij organisatietalent? Kan jij goed met mensen omgaan? Weet jij rust en overzicht te bewaren op hectische momenten? Houd jij ervan om praktische zaken zoals het versturen van een mailing snel en foutloos uit te voeren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je werkzaamheden bestaan uit:
– Beantwoorden van inkomende telefoon, mail en post.
– Ontvangst van gasten.
– Het ondersteunen van de afdeling Marketing, Convention Bureau Gelderland, Projecten, Relatiebeheer en Informatiedienst (presentaties, openingen, verzorgen van mailingen etc.).
– Het coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden t.a.v. huisvesting, facilitaire dienst, ICT-aanvragen en inkoop kantoorbenodigdheden.
– De archivering van alle correspondentie, interne stukken en verslagen.
– Het beheer van het relatiebestand.
– Het uitwerken van brieven, interne stukken en correspondentie.

Wat verwachten wij?
– Een afgeronde secretariële opleiding.
– MBO werk- en denkniveau.
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, kennis van Duits en Engels is een pré.
– Je kunt goed overweg met Word, Excel, Powerpoint en Outlook.
– Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
– Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
– Je hebt een ‘hands-on mentaliteit’ en bent flexibel, nauwkeurig en representatief.

Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform schaal 6.
Arbeidsvoorwaardenregeling Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag vóór maandag 12 augustus 2019 jouw motivatie en CV via vacatures@toerismevan.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 15 augustus 2019.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Bojoura van den Aarssen via tel.nr: 088-3660250 of kijk op onze website www.toerismevan.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn