Medewerker Tourist Information | 30 – 37,5 uur

Wil jij bezoekers wegwijs maken in onze prachtige regio vanuit de moderne Citystores van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen?

Dit is de Citystore
Waarom werken in onze superhippe Citystore? We leggen het je uit! Onze Citystores in Arnhem (in de Eusebiuskerk) en Nijmegen (in hartje centrum) zijn hét vertrekpunt voor een reis langs alle hotspots in de omgeving. Bezoekers van over de hele wereld komen langs om zich te laten inspireren door verhalen over Arnhem en Nijmegen en zich onder te dompelen in informatie over de bekende én onbekende pareltjes van de stad, de natuur en de omgeving. Maar bezoekers, bewoners en ondernemers komen natuurlijk ook om zich te laten verrassen door het brede assortiment aan unieke, lokale producten. En dat allemaal in een supermoderne winkel waar storytelling centraal staat!

Wie zoeken wij?

Iemand die gastvrij, enthousiast, behulpzaam, spontaan en stressbestendig is. Je bent klantgericht, resultaatgericht én lekker creatief. Je bent helemaal fan van de regio Arnhem of het Rijk van Nijmegen en haar rijke geschiedenis. En je wilt graag hét visitekaartje zijn van deze prachtige steden, de natuur en de verdere omgeving.

Onze ideale Citystore medewerker:

  • Vertelt bezoekers vol enthousiasme en passie over al het moois dat de omgeving te bieden heeft (denk bijvoorbeeld aan evenementen, toeristische attracties en lokale producten);
  • Weet natuurlijk alles van Microsoft Office en ervaring met diverse reserveringsprogramma’s is mooi meegenomen;
  • Is zowel zelfstandig als in teamverband een ster op de werkvloer;
  • Is flexibel inzetbaar (ook in weekenden en feestdagen);
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan goed uit de voeten met de Duitse en Engelse taal;
  • Woont in de regio.

Wat mag je doen?

Allereerst: inspireren en informeren! Jij bent het visitekaartje van regio Arnhem of Rijk van Nijmegen en helpt bezoekers van onze prachtige regio aan een onvergetelijke ervaring. Je informeert bezoekers over recreatieve mogelijkheden, stadswandelingen en toeristische of lokale producten.

Daarnaast krijg je energie van mensen helpen. Je vertaalt de wensen en behoeften van onze bezoekers naar passende producten of diensten. En ben je ook nog eens helemaal fan van streekproducten? Dat is fijn, want je houdt je bezig met de verkoop van deze unieke, lokale producten.

Deze baan is lekker veelzijdig! Zo beantwoord je vragen die binnenkomen via onze kanalen (chat, mail of telefonisch). Ook zorg je voor voorraadbeheer en de administratieve en financiële afhandeling. Je registreert en controleert evenementen of mutaties. En ook creativiteit is belangrijk: jij bent de spin in het web voor het beheer van al onze Citystore-content.

Waarom Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen?

Simpel: je krijgt de gezelligste collega’s uit de regio en komt te werken in een superhippe Citystore! Maar dat is nog lang niet alles. Dit zijn de feitjes op een rij:

  • Je krijgt een dienstverband van 12 maanden;
  • Je werkt 30 of 37,5 uur per week;
  • Ook niet onbelangrijk: je krijgt een fijn, marktconform salaris (indicatie € 1.839,00 – € 2.449,00);
  • En een ambassadeurspas waarmee jij gratis toegang krijgt tot alle aangesloten hotspots in de regio!

Citystore medewerker: ja, ik wil!

Lijkt het je wat? En heb je zin om mensen te enthousiasmeren over onze prachtige regio? Dan lezen wij graag jouw CV en motivatie! E-mail deze vóór zondag 21 augustus 2022 naar vacatures@toerismevan.nl. Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op met Silvijn van Pinxteren (Manager Tourist Information) via telefoonnummer: 088- 366 0291.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn