Manager Tourist Information (32 uur)

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen –  Elst (Gld)

Wie zijn wij?

Toerisme groeit. En dat is tot diep in onze economie en maatschappij voelbaar. Het brengt nieuwe kansen op het gebied van werkgelegenheid en welvaart, maar vergt ook een andere denkwijze over hoe om te gaan met gevolgen van deze groei voor inwoners en de natuur. Als regionaal bureau voor toerisme zijn wij de matchmaker tussen het toeristische aanbod en de vraag van de bezoekers in onze bestemmingen regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe. Dat gaat niet alleen over promotie, maar ook over het creëren van aanbod dat aansluit op de behoefte van de bezoeker. En vooral: over het creëren van een duurzame balans tussen bezoekers, bewoners en natuur.

Onderdeel van onze werkzaamheden is het gastheerschap in de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen met het merk VVV.
We hebben een nieuwe visie opgesteld waarin we aangeven hoe (fysiek) gastheerschap in de toekomst zal worden ingevuld. De belangrijkste essentie is dat gasten niet zozeer producten af willen nemen, maar inspiratie willen opdoen om nieuwe emoties en belevenissen te gaan ervaren. We zullen de omslag gaan maken van producten naar belevenissen en van informatie naar inspiratie.

Je werkplek

Als grootste destinatiemanagementorganisatie (DMO) van Nederland, hebben wij 45 medewerkers in dienst. Binnen de afdeling VVV Informatiedienst werken 9 informatiemedewerkers en verschillende vrijwilligers met deskundige en gastvrije inzet om onze gasten te informeren en inspireren en de regio’s in het beste daglicht te plaatsen. Je werkt vanuit ons kantoor in Elst maar bent ook regelmatig te vinden bij je team op een van de VVV locaties.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een afwisselende baan en flexibele functie binnen de aansprekende toeristische sector
 • Een dienstverband van een jaar, met oog op een vast contract;
 • Marktconform salaris per maand € 3454,- bruto op basis van 38 uur per week, start schaal 11 van de Arbeidsvoorwaardenregeling Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.

Welke resultaten lever je?

 • Je geeft uitvoering aan de nieuwe, opgestelde visie Gastheerschap regio Arnhem en Rijk van Nijmegen;
 • Je coördineert en ontwikkelt de operationele bedrijfsvoering van de VVV locaties in de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen;
 • Je stuurt de 9 informatiemedewerkers en de vrijwilligers direct aan;
 • Je bent continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van gastheerschap;
 • Je bent lid van het managementteam van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen;
 • Je adviseert en bent een sparringpartner voor collega’s en partners, t.b.v. het opstellen van beleid en het initiëren van nieuwe product-markt combinaties gastheerschap;

Jij blinkt uit in de volgende competenties:

Je bent een zelfstandige en resultaatgerichte manager met sterke communicatie- en presentatie vaardigheden. Je bent een commerciële topper met een passie voor het verlenen van de beste service. Je bent creatief, innovatief en vernieuwend. Je bent stressbestendig en je hebt een ‘hands-on-mentaliteit’.

Daarnaast heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • ervaring met het evalueren en doorontwikkelen van producten op basis van omzet
 • relevante leidinggevende werkervaring als manager
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • affiniteit met gastvrijheid, gastheerschap en destinatiemarketing.

Heb je interesse?

Ben jij ook trots op de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen en wil jij bijdragen aan de vooruitgang van onze regio ? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! E-mail deze vóór 31 januari 2020 naar vacatures@toerismevan.nl. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op via telefoon: 088- 366 0277.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn