(Afstudeer)stagiair employer branding

Wie zijn wij?
Toerisme groeit. En dat is tot diep in onze economie en maatschappij voelbaar. Het brengt nieuwe kansen op het gebied van werkgelegenheid en welvaart, maar vergt ook een andere denkwijze over hoe om te gaan met gevolgen van deze groei voor inwoners en de natuur. Als regionaal bureau voor toerisme zijn wij de matchmaker tussen het toeristische aanbod en de vraag van de bezoekers in onze bestemmingen regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe. Dat gaat niet alleen over promotie, maar ook over het creëren van aanbod dat aansluit op de behoefte van de bezoeker. En vooral: over het creëren van een duurzame balans tussen bezoekers, bewoners en natuur.

Wij zoeken een stagiair employer branding
Je gaat een employer branding strategie voor onze organisatie opzetten waarmee we verder kunnen bouwen aan onze positie op de regionale werkgeversmarkt. Jij gaat, in het kader van het verstevigen van ons employer brand, onderzoek doen naar de unique selling points van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen als werkgever.

Hiervoor stel je vragenlijsten op, selecteer je doelgroepen, verstuur je uitnodigingen en analyseer jij de uitkomsten zodat Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen een compleet beeld krijgt van haar unieke positie als werkgever. Met dit beeld ga je een strategie opstellen waarin staat op welke wijze wij ons als organisatie het beste kunnen profileren, waar we ons zouden moeten laten zien als potentieel werkgever en hoe wij betere contacten met scholen en universiteiten kunnen opbouwen.

Heb je interesse?
Ben jij ook trots op de regio en wil jij bijdragen aan de vooruitgang? Dan ontvangen wij graag jouw reactie via s.vernooij@toerismevan.nl.
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op via telefoonnummer: 088- 366 0250.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn