Nieuws

Vraag je Ambassadeurspas voor 2021 aan!

Jaarlijks geven Visit Arnhem Nijmegen en VisitVeluwe de Ambassadeurspas uit. Als pashouder heb je de mogelijkheid om gedurende het jaar éénmaal kosteloos een bezoek te brengen aan een groot aantal toeristische bedrijven. Het doel van de Ambassadeurspas is dat je je gasten zo optimaal mogelijk kunt informeren over de mogelijkheden en actualiteiten binnen de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Normaal gesproken krijg je de Ambassadeurspas uitgereikt op de jaarlijkse Ambassadeursdag. Dit jaar kan de Ambassadeursdag vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus helaas niet plaatsvinden. Daarom brengen we dit jaar een speciaal magazine uit vol met inspiratie en informatie over de dagattracties in de regio’s en hun programmering voor 2021.

Dit magazine wordt met iedere aangevraagde pas meegezonden per post en ontvang je voor aanvang van het toeristische seizoen.

De deadline voor het aanvragen van je Ambassadeurspas is 12 maart 2021.

Rosa Dieperink

Content marketeer

Ik zie het als een creatieve uitdaging om samen onze prachtige regio’s op de kaart te zetten en door te blijven groeien naar een (online) community waar bezoekers hun inspiratie vandaan halen. Planmatig werken, verbindingen maken en continu in ontwikkeling blijven is waar ik energie van krijg. Ik laat me graag inspireren door verhalen van anderen. Heb jij een bijzonder verhaal te vertellen? Deel het met me!

Gerelateerde berichten

 • Succesvolle campagne #Mooidichtbij & #MijnVeluwe #MijnArnhem #MijnNijmegen
  Nieuws

  Succesvolle campagne #Mooidichtbij & #MijnVeluwe #MijnArnhem #MijnNijmegen

 • Activiteiten en resultaten Das Andere Holland 2020
  Nieuws

  Activiteiten en resultaten Das Andere Holland 2020

 • Bas en Nicolette trappen hun ‘Nederland heeft Alles’ ontdekkingsreis af in Gelderland!
  Persbericht

  Bas en Nicolette trappen hun ‘Nederland heeft Alles’ ontdekkingsreis af in Gelderland!