campagne

Themacampagne: vier de lente

thema van 1 maart 2020 t/m 31 mei 2020

Het is lente! Boek je vakantie naar de Veluwe, kom naar buiten ontdek de veelzijdigheid. Naast zichtbaarheid op de kanalen van de Veluwe zetten wij ook landelijke media in. Zie hieronder een overzicht:

 • Vermelding op de speciale landingspagina op visitveluwe.nl met ca. 4.000 bezoekers in de campagneperiode.
 • Opname in de redactionele artikelen die worden gepubliceerd op visitveluwe.nl en gepromoot op de social media kanalen van VisitVeluwe (Facebook 21.000 likes, Instagram 9.200 volgers).
 • Samenwerking met DagjeWeg.nl
  • Vermelding in een van de twee artikelen op DagjeWeg.nl, denk aan: de leukste dagjes weg op de Veluwe en zoveel te doen, blijf overnachten!. Deze artikelen blijven altijd online staan.
  • Deze artikelen worden gepromoot door een ‘Billboard campagne’ op DagjeWeg.nl in week 16 en 17 met 400.000 tot 600.000 impressies. Dit een explosieve publiekstrekker waarmee we bijna elke bezoeker tijdens zijn bezoek aan DagjeWeg.NL één of meerdere keren confronteren met onze boodschap. We bezetten de XXL Banner op de Homepage en krijgen opvallende steunbanners over de hele website.
  • Ook zetten we een ‘XXL Channel Campagne’ in ter promotie van de artikelen in week 16 t/m 22. Deze uitingen zijn 4 tot 6 weken zichtbaar.Met een XXL Campagne zijn we zichtbaar op de hoofdpositie van relevante ‘channels’ op DagjeWeg.nl zoals ‘Gelderland’, ‘Veluwe’ en ‘Gezin’.
  • Dedicated nieuwsbrief DagjeWeg.nl naar 125.000 abonnees.
 • NS SPOOR magazine. Een pagina gesponsord redactioneel artikel in SPOOR magazine van de NS, deze editie verschijnt op 5 juni. Deze uitgave heeft een oplage van 1,3 miljoen exemplaren.

Meer informatie

Partijen die interesse hebben in deelname kunnen contact opnemen met hun accountmanager.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!