campagne

Themacampagne: ultiem onthaasten op de Veluwe

Campagne van 1 december 2022 t/m 31 januari 2023

In iedere themacampagnes staat een ander onderwerp centraal: op onze website, in artikelen, social media, (online) advertising en diverse pr-activiteiten. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) bezoekers over de Veluwe. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in een van onze campagnes. We bieden je verschillende mogelijkheden vanaf € 1.000.

Kijk voor meer informatie over alle campagnes op de factsheet.

De themacampagne van december t/m januari staat in het teken van ultiem onthaasten op de Veluwe:
Op de Veluwe komt je helemaal tot rust! En ieder op zijn eigen manier: zittend op het terras met een goed glas (Veluwse) wijn of relaxen in de thermen. Maar ook om actief te ontspannen zit je op de Veluwe goed. Een rustgevende wandeling of een fijne fietstocht door een van de natuurgebieden met een smakelijke tussenstop. Onderweg zie je de mooiste plekken dus las zeker tijd in voor een bezoek aan een Hanzestad, een statig kasteel of landgoed, of een winkelstraat met de gezelligste boetiekjes. En als afsluiter: een fijne overnachting op de Veluwe waar je met open armen wordt ontvangen. Echte Veluwse gastvrijheid!

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!