campagne

Themacampagne: beleef de herfst op de Veluwe

Campagne van 1 september 2022 t/m 30 november 2022

In iedere themacampagnes staat een ander onderwerp centraal: op onze website, in artikelen, social media, (online) advertising en diverse pr-activiteiten. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) bezoekers over de Veluwe. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in een van onze campagnes. We bieden je verschillende mogelijkheden vanaf € 1.000.

Kijk voor meer informatie over alle campagnes op de factsheet.

De themacampagne van september t/m november staat in het teken van het beleven van de herfst op de Veluwe:
De herfst op de Veluwe doet iets met je. Stedelijkheid en natuur vinden elkaar op een unieke manier tijdens dit seizoen. Kom in alle rust wild spotten in een van de vele uitgestrekte natuurgebieden en zoek daarna de gezelligheid op in de bruisende steden en pittoreske stadjes. Duik hier zeker nog eens een van de musea in om de Veluwe nog beter te leren kennen en strijk daarna neer bij een fijn tentje. Geniet hier van de streek en proef de wildspecialiteiten en de verfijnde streekproducten. Met een beetje geluk pak je ook nog foodfestival mee. De herfst is heerlijk hier!

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!