campagne

Themacampagne: Welkom winter!

thema van 1 november 2019 t/m 31 december 2019

Geniet van de gezellige sfeer die de winter met zich meebrengt. Ga lekker winkelen bij een van de populaire ketens of dat unieke winkeltje met een eigenzinnig assortiment. Struin over gezellige kerstmarkten, schaats een rondje op de schaatsbaan en daarna heerlijk opwarmen met warme chocomel.

Doelstelling

Inspireren en enthousiasmeren om bezoekers langer te laten blijven en meer te laten besteden.

Doelgroep

De campagne Welkom Winter! richt zich op de leefstijlen harmoniezoeker & plezierzoeker. De harmoniezoeker houdt van gezelligheid. Lekker winkelen, een pretpark bezoeken of juist ontspannen in de sauna; de combinatie van gezelligheid en rustig aan doen past perfect bij deze groep. Plezierzoekers hebben als motto ‘lang leve de lol!’ Ze houden van gekke dingen doen en vermaakt worden. Ze gaan graag naar attractieparken en festivals, zolang er maar plezier gemaakt kan worden.

De campagne is in het bijzonder gericht op gezinnen met kinderen. Omdat de moeders vaak de keuze voor een dagje uit maken, gaat daar extra aandacht naar uit. Vrouwen van 30 tot 50 jaar vormen dan ook de kerndoelgroep.

Kernboodschap

Ontsnap aan de winterkou met een warm welkom in Regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen!

Voor deze campagne worden de volgende communicatiemiddelen ingezet:

  • Landingspagina op visitarnhem.nl en visitnijmegen.nl met inspiratie, tips, routes, evenementen en vermeldingen van passende partners.
  • De social media kanalen van VisitArnhem en VisitNijmegen voor de promotie van artikelen met inspiratie en tips.
  • Een advertorial op Wendyonline.nl met tips voor een bezoek aan Nijmegen. Deze wordt aangejaagd met een vermelding in de nieuwsbrief en een Facebookbericht.
  • Een video die op social media wordt gepromoot.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!