campagne

Themacampagne: ultiem ontspannen in het Rijk van Nijmegen

Campagne van 1 september 2021 t/m 30 november 2021

In onze themacampagnes staat ieder seizoen een ander onderwerp centraal: op onze website, in artikelen, social media, (online) advertising en diverse pr-activiteiten. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) bezoekers over de regio’s. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in een van onze campagnes. We bieden je verschillende mogelijkheden vanaf € 1.000. Een extra opties is het toevoegen van radio tag-ons op landelijke en regionale zenders.

Kijk voor meer informatie over alle campagnes op de factsheet.

De themacampagne van september t/m november staat in het teken van het ontdekken van de parels van het Rijk van Nijmegen:
Ontspannen, het kan op talloze manieren in het Rijk van Nijmegen. Trek erop uit en haal een frisse neus in een van de vele natuurgebieden. Laat je verwennen en geniet van een heerlijke dag in een van de thermen of breng een bezoek aan hét wijndorp van Nederland. Toe aan wat verdieping? Bezoek  een van de vele musea en ontdek alles over de Romeinen, de middeleeuwen of de Tweede Wereldoorlog.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!