campagne

Themacampagne: op ontdekking in de regio Arnhem

Campagne van 1 maart 2021 t/m 30 juni 2021

In onze themacampagnes staat ieder seizoen een ander onderwerp centraal: op onze website, in artikelen, social media, (online) advertising en diverse pr-activiteiten. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) bezoekers over de regio’s. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in een van onze campagnes. We bieden je verschillende mogelijkheden vanaf € 1.000. Een extra opties is het toevoegen van radio tag-ons op landelijke en regionale zenders.

Kijk voor meer informatie over alle campagnes op de factsheet.

De themacampagne van maart t/m juni staat in het teken van het ontdekken van de regio Arnhem:
De regio Arnhem zit vol met leuke dagjes uit om samen met je gezin te ontdekken. Geniet van de unieke combinatie van topattracties en een prachtige natuurlijke omgeving. Samen plezier maken doe je in eeuwenoude kastelen, gave (speel)bossen en spannende musea!

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!