campagne

Themacampagne: 48 uur in de regio Arnhem

Campagne van 1 september 2021 t/m 30 november 2021

In onze themacampagnes staat ieder seizoen een ander onderwerp centraal: op onze website, in artikelen, social media, (online) advertising en diverse pr-activiteiten. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) bezoekers over de regio’s. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in een van onze campagnes. We bieden je verschillende mogelijkheden vanaf € 1.000. Een extra opties is het toevoegen van radio tag-ons op landelijke en regionale zenders.

Kijk voor meer informatie over alle campagnes op de factsheet.

De themacampagne van september t/m november staat in het teken van 48 uur in de regio Arnhem:
Wil je lekker shoppen, maar ook genieten van cultuur en natuur? Tijdens een weekend in de regio Arnhem ontdek je het allemaal! Laat je verrassen door het uitgebreide winkelaanbod, fiets door statige groene lanen en weelderige landschappen en bezoek bijzondere musea. En als je voeten beginnen te protesteren, strijk je lekker neer in een gezellig koffietentje, aangename wijnbar of heerlijk zacht hotelbed.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!