campagne

LandGOEDfestival

Campagne van 1 april 2021 t/m 1 november 2021

Vijf gemeenten op de Veluwezoom (Arnhem, Renkum, Rheden, Rozendaal en Wageningen) werken met elkaar samen om de landgoederenzoom Gelders Arcadië meer bekend te maken bij toerist en eigen inwoner. In Gelders Arcadië bevinden zich 110 kastelen, buitenplaatsen en landgoederen, waarvan er verscheidene voor bezoekers zijn opengesteld.

De vijf samenwerkende gemeenten beogen voorts met bijzondere theater- en muziekvoorstellingen op verschillende landgoederen in 2021 meer bezoekers naar die locaties te trekken. In het project zorgen de gemeenten voor de kaders en de afstemming met locatie-eigenaren. Theater De Plaats uit Arnhem is verantwoordelijk voor de samenstelling van het inhoudelijke programma. Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen voert de marketing uit.

LandGOEDfestival

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen beoogt met deze marketing- en enerzijds meer aandacht voor het cultuurhistorisch erfgoed van Gelders Arcadië te krijgen en anderzijds bezoekers naar bijzondere muziek- en theatervoorstellingen op beoogde landgoederen te trekken. De theatervoorstellingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen dienen als aanleiding voor het bezoek aan de regio, zowel door de nationale consument maar ook door internationale toeristen.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!