campagne

Gelderse streken: eropuit in de groene regio Arnhem

Campagne van 1 april 2021 t/m 30 april 2021

Met de Gelderse streken campagne wordt een awareness campagne gerealiseerd, waarmee de doelstelling is om door het laden van de regiomerken (Veluwe, Regio Arnhem, Rijk van Nijmegen, Betuwe en Achterhoek), de Gelderse streken als top of mind positie vast te houden als binnenlandse bestemming voor meerdaags verblijf. We richten ons op de eerste fase van de customer journey waarmee de focus ligt op inspiratie en oriëntatie. Dit doen we door de inzet van storytelling. Hierbij staat de bezoeker centraal (segmentatie via de Leefstijlvinder). De landelijke awareness campagne sluit aan op de gebied specifieke campagnes.

De maand april staat in het teken van eropuit in de groende regio Arnhem:
Beleef de veelzijdigheid van de regio Arnhem op de fietsen of met de wandelschoenen aan! In de bruisende stad Arnhem is ook veel groen te vinden! De perfecte combinatie voor een leuk dagje, weekendje of weekje eropuit!

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!