toerisme veluwe arnhem nijmegen

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, voorheen RBT KAN, is gespecialiseerd in destinatiemanagement, -ontwikkeling en -marketing. We werken voor en samen met zo’n 700 Gelderse ondernemingen in het toerisme en 33 gemeentes. Wij brengen ambities samen en adviseren onze partners over (door)ontwikkeling van het aanbod. Samen zorgen we voor bezoekers die duurzaam aansluiten op de ambities van onze regio’s. Dat betekent dat we ons inzetten voor bezoekers die graag tijd en geld bij ons willen spenderen. Zodat we samen bezoekers zoveel mogelijk spreiden over de regio en de seizoenen en onze streek voor altijd zo mooi blijft als nu.

Om onze mooie streek duurzaam te ontwikkelen, werken we nauw samen met al onze partners. We doen onderzoek en delen de resultaten. We brengen partners onderling bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van bezoekersprofielen, adviseren over marketing en lanceren gezamenlijke campagnes. Samen staan we sterk.

Naast destinatie-expert zijn we ook aanspreekpunt voor toeristen. Dat doen we online en offline, via de VVV-vestigingen en -agentschappen. In de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn wij namelijk VVV-licentiehouder.