Partner aan het woord: Kasteel de Essenburgh

In onze regio zijn er zoveel ondernemers met inspirerende verhalen. In deze rubriek ‘partner aan het woord’ delen we deze inspiratie graag met je! Dit keer vertelt Jasper Ebbink van Kasteel de Essenburgh over deze bijzondere locatie.

Op welke recente ontwikkeling in je organisatie ben je het meest trots?

We zijn het meest trots op het restaureren en het opnieuw aankleden van zowel de entree, de centrale hal en de conferentiezalen. De nieuwe aankleding zorgt voor zoveel frisheid en rust.

Door wie laten jullie je als organisatie inspireren?  

We ontwikkelen veel zelf binnen onze bedrijven. Dit doen we niet alleen uit eigen ervaring, maar we vinden het ook heel erg belangrijk om te luisteren naar ideeën/plannen van de teams binnen de organisatie. Door hierin de samenwerking op te zoeken kan je het beste werken. Tevens creëer je hier teams mee, maar ook personeel die enorm trots is op hun werkplek omdat ze hun steentje hebben bij kunnen dragen. Ze voelen zich gehoord en gezien.

We houden daarnaast natuurlijk ook goed de markt in de gaten. We stellen onszelf vragen als: ‘Wat zijn de trends en wat zijn recente ontwikkelingen?’.

Wat zijn jullie huidige belangrijkste duurzame initiatieven?

We hebben recent het hele ketelhuis laten vervangen in het kasteel. Hier vind je nu duurzame apparaten die stoken aan de hand van slimme meters. Ook zullen we het kasteel voorzien van voorzetramen, dit zal in de toekomst enorm schelen in de stookkosten bij de glas in loodramen van enkel glas.

Wat doen jullie anders dan concurrenten?

We hechten veel waarde aan het meebewegen met de wens van de gast. Hiernaast houden we de trends op het gebied van gastvrijheid goed in de gaten.

Zijn er nog andere bijzonderheden die je aan andere ondernemers mee wil geven? 

Het is een bijzondere tijd. Daarom zou ik mee willen geven dat het zo belangrijk is om goed te zijn voor je personeel!

Wil je ook jouw verhaal delen?

We zetten graag onze partners in de spotlight. Heb jij ook een mooi initiatief, een leuk verhaal of iets anders wat je met ons netwerk wil delen? Laat het ons weten en neem contact op met je accountmanager!
Deel jouw verhaal!

Gerelateerde berichten

  • Herfstvakantie 2023 in cijfers

    Herfstvakantie 2023 in cijfers

  • Gelderland bloeit op als bestemming voor Britse reizigers in 2022

    Gelderland bloeit op als bestemming voor Britse reizigers in 2022

  • Toename van Belgische bezoekers zet door in 2022

    Toename van Belgische bezoekers zet door in 2022