Feiten & Cijfers

Belangrijkste inzichten uit Continu Zakenreis Onderzoek 2019

Net als jij weten we goed hoe aantrekkelijk onze regio is voor zakelijke bezoekers. Voor evenementen, congressen of meerdaagse sessies. Onze overweldigende natuur en mooie steden inspireren en helpen om los te komen van de dagelijkse hectiek. De MICE (Meetings, Incentives, Congresses en Events)-markt is ook vanwege de economische impact interessant voor de regio’s.

Uit het laatste Continu Zakenreis Onderzoek (2019), die in opdracht van Provincie Gelderland is uitgevoerd, kwam naar voren dat er in 2019 502.000 meerdaagse binnenlandse zakenreizen in Gelderland hebben  plaatsgevonden. De belangrijkste uitkomsten van dit onderzoek hebben wij gebundeld in een overzichtelijke factsheet.

Download de factsheet

Wil je meer weten over onze activiteiten op de zakelijke markt en profiteren van ons netwerk en de promotie? Neem contact op!

Rosa Dieperink

Content marketeer

Ik zie het als een creatieve uitdaging om samen onze prachtige regio’s op de kaart te zetten en door te blijven groeien naar een (online) community waar bezoekers hun inspiratie vandaan halen. Planmatig werken, verbindingen maken en continu in ontwikkeling blijven is waar ik energie van krijg. Ik laat me graag inspireren door verhalen van anderen. Heb jij een bijzonder verhaal te vertellen? Deel het met me!

Gerelateerde berichten

 • Meer toeristen in kwartaal 1
  Nieuws

  Meer toeristen in kwartaal 1

 • Meivakantie 2023 in cijfers

  Meivakantie 2023 in cijfers

 • Afsluiting project grensoverschrijdende samenwerking hanzesteden
  Nieuws

  Afsluiting project grensoverschrijdende samenwerking hanzesteden