campagne

Kom wandelen in de Gelderse streken!

campagne van 16 september 2019 t/m 27 oktober 2019

Het najaar is dé periode om Rivierenland, de Veluwe, Achterhoek, de Regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen al wandelend te leren kennen. Als de bladeren aan de bomen kleuren van frisgroen naar goudgeel, verandert het landschap van de kleurrijke zomer naar het goud van de herfst. Door middel van de cross-mediale campagne ‘Ontdek het Gelderse goud… kom wandelen in de Gelderse streken!´ inspireren wij de (potentiële) bezoeker van de Gelderse streken om te komen wandelen in onze prachtige regio´s.

Doelgroep

Met deze campagne richten wij ons op de actieve 45+-er, een echte liefhebber van recreatief wandelen.

Boodschap

Het najaar is dé periode om de Gelderse streken al wandelend te leren kennen. Het landschap verandert, van de kleurrijke zomer naar het goud van de herfst! Ontdek het Gelderse goud…

Fotowedstrijd

Dat de Gelderse streken prachtige wandelroutes hebben, dat is al gebleken. Maar daarnaast zien steeds meer mensen dat de Gelderse streken bij uitstek geschikt zijn om vast te leggen. Daar moeten we natuurlijk op inspelen. Dit najaar organiseert Gelderse streken in samenwerking met MyAlbum een fotowedstrijd. De boodschap luidt: ‘Maak de mooiste herfstfoto in de Gelderse streken’. Op verschillende kanalen zal deze fotowedstrijd worden gepromoot.

Streekgids Roots

In samenwerking met Roots ontwikkelen wij een uitneembare Gelderse streken streekgids, volledig in de look & feel van Roots, op A5 formaat. Hierin worden de Gelderse streken breed uitgelicht als wandelgebied.

Radio

Daarnaast zetten we radiocommercials en tag-ons in op nationale en regionale zenders.

Download hier de factsheet ‘Ontdek het Gelderse goud’ 2019.

Geïnteresseerd in deelname? Je regiocoördinator vertelt je graag over de mogelijkheden!

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!