Accountmanager Zuid-Veluwe 38 uur

Elst (Gld)

Als accountmanager ben je primair verantwoordelijk voor het relatiebeheer van zowel publieke als private partners in ons werkgebied, binnen de toeristisch-recreatieve sector. Dit zijn onder andere kleine en grote toeristische ondernemers, lokale marketingpartijen, gemeenten, branche-organisaties en partners als Staatsbosbeheer en het Veluweteam. Hierin verbind je initiatieven en partijen in de regio aan elkaar. In je rol als accountmanager ben je het gezicht van onze organisatie op de Zuid-Veluwe en ben je de spil tussen externe relaties en interne collega´s. Je bent commercieel verantwoordelijk en ondernemend in gedrag. Je weet onze strategie in jouw regio uit te dragen en faciliteert in de uitvoering van activiteiten.

Zuid-Veluwe

Dit deel van de Veluwe, bestaande uit Apeldoorn, Ede, Barneveld, Brummen en Voorst, is een belangrijk gebied voor onze organisatie. Niet alleen door de grootte en hierdoor het flinke aantal stakeholders maar ook omdat in dit deel van de Veluwe veel strategische en toonaangevende partners gevestigd zijn zoals Paleis Het Loo, Apenheul, Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Kröller-Müller Museum en EuroParcs.

Wie zijn wij?

De toeristisch-recreatieve sector is een belangrijke sector in Gelderland. Toerisme levert werkgelegenheid op en creëert een breder draagvlak voor voorzieningen. Maar het vergt ook een andere denkwijze over hoe om te gaan met gevolgen van toerisme voor inwoners en de natuur. Als regionaal bureau voor toerisme zijn wij de matchmaker tussen het toeristische aanbod en de vraag van de bezoekers in onze bestemmingen regio Veluwe, Arnhem en het Rijk van Nijmegen. Dat gaat niet alleen over promotie, maar ook over het creëren van aanbod dat aansluit op de behoefte van de bezoeker. En vooral: over het creëren van een duurzame balans tussen bezoekers, bewoners en natuur.

Als grootste destinatiemanagementorganisatie van Nederland, hebben wij ruim 40 medewerkers in dienst.

Wat ga je doen?

Als accountmanager Zuid-Veluwe ben je verantwoordelijk voor:

 • Het invulling geven aan het publieke en private relatiebeheer in de regio, wat betreft de vrijetijds- en MICE-markt.
 • Het onderhouden en uitbreiden van de samenwerking met toeristische partners uit de regio onder andere door kansen te signaleren en daar zo nodig nieuwe projecten of activiteiten op te starten.
 • Intensief relatiebeheer met een flink aantal strategische partners voor onze organisatie.
 • Het participeren in relevante netwerken in jouw regio om waardevolle nieuwe contacten te leggen, onze organisatie te positioneren en kansen te signaleren en om de regiobelangen te behartigen.
 • In brede zin “het gezicht” van onze organisatie te zijn in de regio en daarmee als aanspreekpunt en eerste contactpersoon te fungeren.
 • Het fungeren als ´kennisleverancier´ voor publieke en private partners. Je signaleert vraagstukken en hierop inspelend geef je (on)gevraagd advies en presentaties over relevante onderwerpen. Denk aan recreatiezonering, belevingsgebieden, trends en ontwikkelingen in de toeristische sector etc.
 • Het samenwerken met de collega accountmanagers regio Veluwe om het totale resultaat van de afdeling meer te laten zijn dan de som der delen.

Je beschikt over de volgende vaardigheden: of Waar ben je goed in?

 • Je bent een netwerker en verbinder.
 • Je bent sociaal vaardig en past je communicatiestijl eenvoudig aan op je gesprekspartner.
 • Je beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit.
 • Je bent commercieel.
 • Je bent representatief en beschikt over uitstekende presentatievaardigheden.
 • Je bent strategisch en analytisch.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig op de (Zuid) Veluwe.

Niveau

– Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau, richting bedrijfskunde of commerciële economie.

– Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in het vakgebied.

– Je hebt affiniteit met – en bij voorkeur ervaring in – de horeca / toerisme.

Wat bieden wij?

–  Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week en deze valt binnen salarisschaal 9 (minimaal € 2.651,- en maximaal € 3.788 op basis van een 38-urige werkweek).

– Een laptop.

– Kilometervergoeding.

– Een dynamische leerzame werkomgeving.

– Een gezellig team.

– Flexibele werkplek.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 16 april jouw motivatie en CV naar r.dehaan@visitveluwe.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Reinou de Haan, merkleider VisitVeluwe per e-mail of telefonisch via 06 – 17161464.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn